Illustraties en opmaak Vakantieboek

In opdracht van Reach Brand story tellers, werkte ik en een aantal andere Oosterhoutse creatieve ondernemers aan het eerste ‘grote Oosterhout blijft thuis vakantieboek’, boordevol leuke activiteiten, spelletjes, cultuur en nog veel meer! Studio Frips heeft in het vakantieboek 10 pagina’s mogen vullen vol met buitenactiviteiten zoals mountainbiken, fietstochten en zelf een ruiterroute. Voor deze pagina’s heb ik onderzoekjes gedaan voor de inhoud, de teksten geschreven, illustraties gemaakt en de opmaak van de pagina’s niet te vergeten.

Illustraties

De laatste jaren ben ik me naast het grafisch ontwerpen ook gaan verdiepen in (digitaal) illustreren. Ik maakte al vaak illustraties voor mezelf en voor de Instagram van Studio Frips, wat ik heel erg leuk vind om te doen. Bij het maken van het vakantieboek mocht ik dit voor het eerst ook in opdracht doen, super leuk! Voor de spread van de ruiterroute heb ik mezelf, mijn beste vriendin en onze paarden zelfs geĂ¯llustreerd.

Een ontzettend leuke opdracht, met veel creatieve vrijheid waar ik met veel plezier aan heb gewerkt! Het resultaat mag er dan ook zijn, al zeg ik het zelf đŸ˜‰

Illustraties vakantieboek

Illustraties vakantieboek