Aanbod

Waar kan ik je mee laten opvallen?

Studio Frips helpt je graag

Ben je op zoek naar een logo voor je (startende) onderneming? Een grafisch ontwerper die je kan helpen bij dat opvallende visitekaartje? Of wil je je bedrijf naar de next level brengen doormiddel van een mix van promotionele producten zoals folders, mappen, presentaties, flyers etc.? En natuurlijk wil je ook online goed gevonden worden met je website en social media kanalen. Studio Frips helpt je er graag bij!

Logo laten ontwerpen​

Een logo, het begin van iedere huisstijl. Een logo zorgt ervoor dat je herkenbaar in beeld komt bij je doelgroep. Maar een logo doet meer dan dat, het zegt iets over wie je bent als bedrijf. Het roept een bepaald gevoel op en is een gebalanceerde mix van kleur, vorm en letters.

Huisstijl laten ontwerpen

Kom professioneel voor de dag bij je nieuwe klanten door opvallende visitekaartjes, helder briefpapier en maak een indruk wanneer je met je enveloppen door de bus valt. Een huisstijl kan zo uitgebreid zijn als nodig is om op te vallen bij je nieuwe klanten.

Promotie materiaal laten ontwerpen

Breng je bedrijf naar een hoger niveau met promotioneel drukwerk zoals flyers, posters, banners of een magazine. Of sta je binnenkort op een beurs? Studio Frips denkt graag met je mee over hoe je een onvergetelijke indruk achter laat.

Basis website laten ontwerpen

Website voor startende ondernemers die meteen sterk in beeld willen komen bij hun doelgroep. Studio Frips heeft een aantal heldere webdesigns die worden aangepast aan jouw huisstijl en wensen. We gebruiken het populaire WordPress CMS systeem zodat je zelf makkelijk je website kunt onderhouden en bijvoorbeeld blogs of video's kunt plaatsen. Ook help ik je op weg om goed vindbaar te worden in Google. De website wordt opgeleverd met handleiding en bij vragen kun je me altijd berichten.

Maatwerk website laten ontwerpen

Een website die je helpt opvallen bij je doelgroep en waarin alle functionaliteiten zitten die je nodig hebt om je bedrijf succesvol online presenteren. We gaan samen brainstormen over je doelgroep en wat die verwacht te vinden op je website en richten deze conversie gericht in. Het design is volledig op maat gemaakt en wordt opgebouwd in samenwerking met een developer die dit precies weet om te bouwen tot een website die voor je werkt en vindbaar is voor jouw potentiële klant.

Social media content laten ontwerpen

Naast je website is online zichtbaarheid ook op sociale media erg belangrijk. Studio Frips ontwerpt opvallende omslagfoto's en posts voor verschillende kanalen zoals Instagram, Linkedin en Facebook. Er is ook de mogelijkheid om samen te werken met Canva waarin ik een aantal stramienen ontwerp die je zelf aan kunt passen met je eigen foto's en inhoud. Zo kom je origineel en herkenbaar in beeld en kun je je eigen creativiteit ook los laten op je social media posts.

Voordelig in beeld

Pakket voor startende ondernemers

Ben je net gestart met je bedrijf of ga je nog beginnen? Ga meteen sterk van start met het starterspakket van Studio Frips. Het starterspakket bestaat uit een logo, 500 visitekaartjes met pakkend ontwerp en de basis website om je goed in beeld te brengen bij je doelgroep voor een scherpe prijs. Natuurlijk kun je je huisstijl (op een later moment) altijd uitbreiden. Neem contact op voor meer informatie.

Samenwerken aan een beter zichtbaar bedrijf?

Kom in beeld bij je doelgroep