Over mij

Even voorstellen

Studio Frips = Amber Pruissen

Studio Frips is ontstaan uit mijn liefde voor grafisch ontwerp en mijn passie voor ondernemerschap. Ik krijg energie van het maken van mooie ontwerpen!

Al van jongs af aan was ik altijd bezig met het maken van dingen. Ik weet nog dat ik vroeger heel graag de etiketten van ranja flessen wilde maken! Na mijn middelbare school koos ik voor de MBO 4 opleiding ‘Mediavormgeving’. Na 4 super leuke jaren, studeerde ik hier af in de uitstroomrichting ‘grafisch ontwerp’. Met dit diploma op zak besloot ik door te studeren op de opleiding ‘Communicatie en Multimedia design’. Ik behaalde mijn propedeuse maar merkte na twee jaar dat ik toch meer werd geroepen door het ondernemerschap en besloot met deze studie te stoppen.

Ik besloot dan ook om in 2016 mijn eigen ontwerpstudio op te zetten. Ik vind het ontzettend leuk om van begin tot eind betrokken te zijn bij de opdrachten die ik voor veel verschillende opdrachtgevers maak. Iedere opdracht vraagt weer om een nieuwe aanpak. Er is een andere doelgroep om je in te verdiepen. Een ander soort product wat je mag ontwerpen. En zo is geen dag het zelfde! Heerlijk!

Amber Pruissen grafisch ontwerper

Ik ben fan van Adobe! Illustrator, Photoshop, Indesign, je kunt me er uren mee bezig houden. Ik vind het top om tot op de bodem uit te zoeken hoe zo’n programma werkt en wat je er allemaal mee kan! Hoe leuk is het dan ook als je deze programma’s dan ook mag leren aan studenten? Ik geef namelijk naast mijn werk als ontwerper ook les op de opleiding ‘Mediavormgeving’. Ik vind het super tof om de studenten nieuwe dingen te leren en als docent blijf je ook altijd bij leren.

Amber Pruissen

Grafisch ontwerper

Samenwerken aan een beter zichtbaar bedrijf?

Kom in beeld bij je doelgroep