Huisstijl & Website Sjors Broeders Finance

Studio Frips mocht aan de slag met het ontwerp van een nieuw logo, visitekaartje, briefpapier, enveloppen en een frisse website voor Sjors Broeders Finance. Ik kreeg bij deze opdracht de vrije hand en mocht vanaf het begin beginnen. Namelijk bij het logo, hiervoor maakte ik een brainstorm en verschillende schetsen op basis van de imagobepaling vragenlijst. Bij het ontwerpen van het logo bepaal ik ook het kleurenpalet. In het logo heb ik een beeldmerk gemaakt wat symbool staat voor financiƫle vooruitgang door een euro-teken te combineren met een pijlvorm.

Daarna was de rest van de huisstijl aan de beurt! Ik begon met het ontwerpen van het visitekaartje en briefpapier waarna ik det verder uitwerkte in een ontwerp voor twee formaten enveloppen.

Een moderne en goed werkende website mocht niet achterblijven. Stap 1 was het maken van een ontwerp, wat ik daarna heb uitgewerkt met behulp van WordPress. Neem gerust een kijkje op de vernieuwde website.

Sjors Broeders Finace staat voor een helder inzicht in je administratie. Dit heb ik vertaald in een heldere huisstijl met fris kleur gebruik en duidelijke vormen.

Logo en huisstijl Sjors Broeders

Website laten ontwerpen Raamsdonksveer